h

Nieuws, maart 2019

25 maart 2019

SP pleit voor uitstel of afstel gebruik “druppel”.

Foto: SP

Er is veel onvrede onder de inwoners van Meierijstad over het afvalinzamelsysteem. Zo blijkt uit onderzoek. Bijna de helft zegt ontevreden te zijn en slechts ruim een kwart is (zeer) tevreden. Het andere kwart neutraal. Dat geeft te denken, vinden wij als SP.

Lees verder
16 maart 2019

SUPER ZATERDAG

Foto: Maarten Everling / Maarten Everling

Nog een paar dagen en dan is het zover.... De verkiezingen voor de Provinciale Staten.  Dus nog even de kans om flink campagne te voeren. En dat was te merken.  Op deze druiligere zaterdag waren vele SP-ers actief bezig in Meierijstad. Borden plakken, folders bezorgen en huis-aan-huis aanbellen in diverse wijken.  Ook op de markt in Schijndel waren SP-ers actief, om mensen erop te wijzen, om vooral te gaan stemmen en natuurlijk het liefst op de SP.   Ook SP-lijsttrekker Maarten Everling, maakte speciaal tijd vrij, om in deze drukke campagneperiode, een bezoek te brengen aan de Schijndelse weekmarkt. Hieronder een korte impressie...

Foto: SP
Foto: SP
Lees verder
14 maart 2019

STEM 20 MAART VOOR RECHTVAARDIGHEID, STEM SP!

Lees verder
14 maart 2019

KOM IN ACTIE VOOR ONZE PENSIOENEN!

Het kabinet heeft het pensioenakkoord geblokkeerd. En dat is schandalig. Het is daarom nú tijd om in actie te komen. Op 18 maart organiseren de vakbonden een landelijke actiedag en de SP steunt hen van harte!

Lees verder
13 maart 2019

TEAM Meierijstad uit elkaar gespat!!

Foto: team / teammeierijstad.nl

De SP fractie heeft samen met HART, D'66 en Lijst Blanco het initiatief genomen om een extra raadsvergadering aan te vragen.  De reden hiervan, is het feit dat de fractie van TEAM Meierijstad uiteen is gevallen en wethouder Witlox is opgestapt. De SP vindt dat de bevolking recht heeft om te weten, wat de gevolgen zijn voor de ontstane situatie? Hoe gaat het college de taken van wethouder Witlox verdelen? Hoe gaat de coalitie eruit zien? Zomaar een paar vragen die aan de orde zullen komen. Maar ook de vraag: Hoe kan het dat er nu twee partijen (opgesplitste fracties) in de coalitie zitten, die samen één wethouder hebben?.... Is de breuk bij TEAM verrassend te noemen? ..

Lees verder

U bent hier