h

De campagne draait op volle toeren

4 maart 2017

De campagne draait op volle toeren

Foto: SP

Foto: SP
Nog iets meer dan een week en dan zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Dus "alle hens aan dek" om zoveel mogelijk campagne te voeren. Niet door de verkiezingsfolders in de brievenbus te gooien, maar vandaag  met een man (en vrouw...) of zestien huis-aan-huis wezen afgeven. Folders en de alom bekende tomatenschuursponzen. Veel positieve reacties en mensen die aangeven op de SP te gaan stemmen, maar ook verschillende mensen die nog twijfelen. Hopelijk hebben we die mensen vanmiddag een 'zetje' in de richting van een stem op de SP kunnen geven.

Foto: SP

Dit blijft het mooiste politieke werk, het directe contact met mensen in de wijken en buurten. Gelukkig zoekt onze partij dat contact ook buiten verkiezingstijd, maar ook zouden politieke partijen zeker in verkiezingstijd de straat op moeten, om de verkiezingen te promoten. Het in vrijheid kunnen uitbrengen van je stem is een heel groot goed, waar heel veel mensen in het verleden (en nog steeds) hard voor gevochten hebben..... En dan bij voorkeur een stem op de SP..

Reactie toevoegen

U bent hier