h

Inspreken Ja, als het maar geen kritiek is!

25 maart 2017

Inspreken Ja, als het maar geen kritiek is!

Weet u het nog?  Amper een half jaartje geleden tijdens de verkiezingscampagne.  Grote woorden gebruiken dat de burgers dichterbij de politiek moet komen en vooral meer inspraak.  Nu is er de mogelijkheid voor burgers/instellingen om ook te komen inspreken, op onderwerpen die niet op de agenda staan.  Prima....   Maar dan kom je als burger een betoog houden, niet voor jezelf, maar voor mensen die het moeilijk hebben en niet in staat zijn, om voor hun eigen op te komen.  En dan?  Je wordt door twee partijen even "afgezeikt".  (Terwijl de afspraak was, dat partijen alleen aanvullende vragen mogen stellen) Kritiek leveren, komt die partijen schijnbaar niet  goed uit.  U bent gewaarschuwd als over 4.5 jaar de verkiezingscampagne weer begint.

Foto: Brabants Dagblad / Brababnts Dagblad

Reactie toevoegen

U bent hier