h

"Zwembaden in Meierijstad... ik bedoel Veghel!

8 juni 2017

"Zwembaden in Meierijstad... ik bedoel Veghel!

Foto: SP

De raad krijgt een voorstel over de kwantiteit (lees hoeveelheid) en kwaliteit van de benodigde zwemfaciliteiten in Meierijstad. Maar er is al wel ruim 2 miljoen euro uitgetrokken voor het upgrade van het zwembad in Sint Oedenrode. Volgens SP-raadslid Merks is dit behoorlijk tegenstrijdig.

In een vergadering kregen we uitleg van verantwoordelijk wethouder Coby van de Pas van het CDA;

In Sint Oedenrode en Schijndel is een gemeentelijk zwembad. In Veghel is het zwembad geprivatiseerd. De gemeente wil met de eigenaar van het zwembad in gesprek gaan voor een opknapbeurt van het zwembad. Of misschien zelfs wel samen voor nieuwbouw. Merks: Dit staat zo niet in de tekst. Als dat de bedoeling is, dan had er gewoon moeten staan er komt een voorstel over de kwaliteit van het zwembad in Veghel.

We geven de wethouder het voordeel van de twijfel en wachten het voorstel af.

Reactie toevoegen

U bent hier