h

SP-er uit Meierijstad op kandidatenlijst

14 mei 2019

SP-er uit Meierijstad op kandidatenlijst

Foto: SP
Op 23 mei a.s. zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Rooienaar Wouter van der Staak staat bij deze verkiezingen op plaats 7 van SP-kandidatenlijst.

Voorheen was Van der Staak lid van Provinciale Staten in Brabant. Hier maakte hij zich sterk voor kleine, startende ondernemers, de positie van MBO-scholen en hij kwam op voor solidariteit met mensen uit de LGBT-gemeenschap (lesbi, gay, bisexual, transgender).

“Europa is geen ver van je bed show” verteld hij. “Sommige politici roepen dat 80% van onze wetgeving uit Brussel komt. Dit is wat overdreven, maar iedere wet die de Tweede Kamer maakt, moet wel voldoen aan Europese normen. Dat is een van de vele redenen waarom de SP zegt ‘Laat Brussel niet de baas zijn’.”

Van der Staak woont samen met zijn vriendin en twee kinderen op de Kienehoef en is werkzaam als docent Summa College in Eindhoven

Meer informatie over Van der Staak, het verkiezingsprogramma en de gehele kandidatenlijst vindt u op www.sp.nl.  Wouter van der Staak is telefonisch bereikbaar op 06-14223733

     

Reactie toevoegen

U bent hier