h

Mini camping op Scheifelaar

1 december 2019

Mini camping op Scheifelaar

Foto: SP

Met het realiseren van "minicamping de Scheifelaar" in Veghel, vroeg SP Meierijstad, aandacht voor het tekort van betaalbare woningen in Meierijstad.   "Waarom woont hier niemand" was de slogan die overal te vinden was,  op de minicamping.  Deze lokatie staat symbool voor de kromheid die er is in Meierijstad.  Grote  lappen grond, waarvan de gemeente Meierijstad mede-eigenaar is, zijn klaar voor het realiseren van woningen.  Maar gebouwd wordt er niet, terwijl de vraag naar betaalbare woningen giga groot is.  Een doorn in het oog van de SP.  Tijd voor actie......   Hieronder een weergave van de actie.

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier