h

SP KRANT bij u in de brievenbus!!

19 oktober 2020

SP KRANT bij u in de brievenbus!!

Foto: SP

Als de rijken nóg rijker worden, krijgt iedereen het dan beter?
Nee, die droom blijkt geen realiteit. Het is een valse belofte. Wij
vechten al jaren tegen de macht van de markt. Tegen het marktdenken van het grote geld. Tegen de private rijkdom en publieke armoede. In de zorg, de huisvesting, de economie. Tegen de gedachte dat mensen vooral aan zichzelf moeten denken, in plaats van om te kijken naar elkaar. Het neoliberale denken heeft gefaald. Het is tijd voor verandering. Meer hierover kun u lezen in onze
SP krant. Tot eind oktober wordt deze verspreid in een groot deel van Meierijstad. Nee-nee sticker, of niet ontvangen? Wil je deze toch lezen? Vraag om een exemplaar of lees deze op https://sp.nl/krant/

Reactie toevoegen

U bent hier