h

THEMA-AVOND SP OVER OORLOG IN OEKRAÏNE

24 mei 2022

THEMA-AVOND SP OVER OORLOG IN OEKRAÏNE

Foto: SP

Maandag 30 mei wordt er door de SP een openbare thema-avond gehouden over de oorlog in Oekraïne. SP Tweede Kamerlid Jasper van Dijk en Angelo Schuurmans, oprichter van Thuis in Oss zijn die avond de sprekers. De bijeenkomst wordt gehouden in onze zaal, Linkensweg 40A in Oss en is voor iedereen toegankelijk.

SP Tweede Kamerlid Jasper van Dijk is woordvoerder Buitenlandse Zaken en Defensie. Hij zal spreken over de huidige ontwikkelingen in Oekraïne en een analyse geven over de oorzaken en gevolgen daarvan. Hoe gaat de oorlog verder? Hoe moet Nederland op de ontwikkelingen reageren? Hoe ziet de nieuwe veiligheidsorde in Europa eruit? Wat is de taak van de NAVO? Hoe voorkomen we nieuwe oorlogen?

Angelo Schuurmans is oprichter en één van de drijvende krachten van Thuis in Oss. Deze stichting is nauw betrokken bij de opvang van de vluchtelingen in Oss. Angelo zal vertellen over zijn ervaringen met vluchtelingen.

De avond is voor iedereen toegankelijk.

Datum: Maandag 30 mei
Aanvang: 19:30 uur. Inloop vanaf 19:15 uur
Plaats: Linkensweg 40-A in Oss

Reactie toevoegen

U bent hier