h

Ga mee met SP Meierijstad NAAR HET VOLKSPROTEST OP 11 FEBRUARI!

17 januari 2023

Ga mee met SP Meierijstad NAAR HET VOLKSPROTEST OP 11 FEBRUARI!

Foto: SP

Steeds meer mensen kunnen hun energierekening niet betalen. Daarom komen we op zaterdag 11 februari in actie. Kom samen met SP Meierijstad in actie. Want het is genoeg geweest! Terwijl wij in de kou zitten, maken Essent, Eneco en Vattenfall samen een miljard winst per jaar. In plaats van onze rekening te verlagen, wordt dit geld verdeeld onder de aandeelhouders.

Dit moet anders en dit kan anders! Onze energie hoort niet op de markt. Kom daarom op zaterdag 11 februari om 13.00 uur naar het Beursplein in Amsterdam. Samen zeggen wij: verlaag de rekening en nationaliseer onze energie. Samen pakken we de zeggenschap over onze energie terug en verlagen we de rekening. 

Er rijden gratis bussen naar het Volksprotest.  Kijk hier voor meer informatie. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf naar de opstapplaatsen te gaan. SP Meierijstad regelt namelijk  (gratis) vervoer naar de opstapplaatsen. U dient zich dan wel, naast het aanmelden via onderstaande link, ook aan te melden via telefoonnummer 073-5430460 of via mail meierijstad@sp.nl    

.IK BEN ERBIJ!

​​​​​​​

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier