h

Provinciale SP- prominenten komen naar Sint Oedenrode

5 maart 2023

Provinciale SP- prominenten komen naar Sint Oedenrode

Foto: SP

Op vrijdag 10 maart komt het provinciale SP-campagneteam naar de markt in Sint Oedenrode. Ze komen hier met een spandoek met daarop de vraag: Wat zou jij doen met 2.2 miljard? (Dat is het geld dat de provincie over heeft van de verkoop van Essent)  Ons campagneteam komt u vragen of u ideeën heeft voor de besteding van dit kapitaal, dit geld is van de Brabanders want het was 'ons' provinciaal energiebedrijf! Een paar voorzetjes van de SP: Pak de 50.000 slechtst geïsoleerde huizen aan en geef renteloze leningen voor de aanschaf van zonnepanelen zodat de energierekening draaglijker wordt.

Vrijdag 10 maart 10.00 uur-12.00 uur centrum Sint Oedenrode

Reactie toevoegen

U bent hier