h

Jeanette Verbakel

Ik ben Jeanette Verbakel geboren in Nijnsel op 15 februari 1970.  De eerste uit een gezin van vier kinderen. Ik ben moeder van 2 zonen en woon al mijn hele leven in het mooie Rooi. Van Nijnsel naar Kienenhoef en nu op het Kinderbos .

Na de MAVO ben ik MDGO-AW gaan doen en ben daarna gaan werken in de zwakzinnigenzorg bij de Binckhorst nu bekend als stichting Cello. Waar ik echt mijn hart had liggen . Na mijn scheiding ben ik gaan werken bij Pantein om zoveel mogelijk thuis te zijn voor de kinderen .

Met het faillissement Pantein ben ik in aanraking gekomen met de SP , zij stonden er voor ons Hierna kreeg ik een baan hij Brabant Zorg waar ik tot op heden met erg veel plezier werk als meewerkend coördinator.

Waarom SP?

"Ik vind gelijke kansen en oprechtheid erg belangrijk in de maatschappij .Het is belangrijk dat er mensen zijn die durven op te komen voor mensen die dat niet “kunnen “ in deze maatschappij. Deze ervaring kreeg ik duidelijk mee tijdens faillissement Pantein en de kanteling van de zorg . het dicht bij de mens staan vind ik belangrijk … dat zij zich gehoord en gezien  voelen."

U bent hier