h

Handtekeningenactie

3 maart 2005

Handtekeningenactie

Op 3 maart heeft de SP wethouder v. Bree ruim 400 handtekeningen aangeboden van gebruikers van “het rode pad” in de Leest. Zij pleitten voor asfaltering van het pad.

Samen met buurtbewoners, kinderen en begeleiders van dagcentrum "In't Corenveld" en bewoners van het Aatrium heeft de SP wethouder v. Bree rondgeleid over het wandelpad in de Leest. Zo kon hij zelf ervaren hoe moeilijk begaanbaar het pad is. Daarna hebben we hem ruim 400 handtekeningen aangeboden. Alle ondertekenaars willen dat "het rode pad" geasfalteerd wordt. De wethouder had daar geen geld voor, maar zag het probleem en zegde snel verbetering toe. In week 27 is “het rode pad” van een heel fijne deklaag voorzien waardoor er weer goed gewandeld kan worden en ook mensen met een rolstoel, kinderwagen en fiets er weer gebruik van kunnen maken. De SP blijft echter pleiten voor asfaltering omdat daarmee ook het afwateringsprobleem is opgelost.

Het rode pad langs de Aa is weer begaanbaar

U bent hier