h

Manifestatie bezetting gemeentehuis Oss

27 februari 2015

Manifestatie bezetting gemeentehuis Oss

Foto: sp schijndel / schindel.sp.nl

Op zaterdag 28 februari om 12:00 uur is er een manifestatie voor behoud van de thuiszorg naar aanleiding van de bezetting van het gemeentehuis in Oss.

Zoals op het NOS journaal was te zien, is het gemeentehuis van Oss donderdag bezet door ex Pantein medewerkers. Zij eisen goede zorg en fatsoenlijke banen. Wethouder en Burgemeester van Oss zijn langs geweest, maar weigeren wat te doen.

Vrijdag was er de hele dag veel media; Hart van Nederland, de NOS, en omroep Brabant is er steeds live bij net zoals het Brabants Dagblad. Emile Roemer is langs geweest. Er was een debat met raadsleden, steunbetuigingen enzovoort.

De dappere dames van de thuiszorg blijven ook vrijdagnacht het gemeentehuis bezetten. De spanning begint op te lopen. De burgemeester gaf aan dat ze er uit moesten, maar ze mochten toch weer blijven, toen het grimmiger dreigde te worden. Men wil een oplossing zoeken.

Zaterdag moet het gaan gebeuren! Tussen 12:00 en 14:00 uur is er een manifestatie. Henk Krol en Renske Leijten zullen aanwezig zijn en er komen zeker meer politici. Henk Sterken komt met Babs van Balveren muziek maken. Maar er is veel meer nodig.

Daarom wordt iedereen opgeroepen om tussen 12:00 en 14:00 uur naar het gemeentetehuis in Oss (adres is Raadhuislaan 1) te komen en zoveel mogelijk sympathisanten mee te nemen.

Zaterdagmorgen om 11:30 uur vertrekt er vanuit Tijmveld 76 in Veghel een ploeg naar Oss voor steun. Als u zich wil aansluiten kunt u contact opnemen met Guido Tubbing van SP Veghel (06-2293628)

Reactie toevoegen

U bent hier