h

Raadslid Barend Hoogteijling neemt afscheid

11 juli 2016

Raadslid Barend Hoogteijling neemt afscheid

Op dinsdag 19 juli a.s. neemt SP raadslid Barend Hoogteijling afscheid van de Schijndelse gemeenteraad.  Door een ophanden zijnde verhuizing, die veel tijd zal gaan vergen, zal Barend, naar eigen zeggen, zijn raadswerk niet goed en naar behoren kunnen  vervullen.

Barend is sinds maart 2014 raadslid voor de SP.  Naast raadslid heeft Barend de afgelopen jaren zich met hart en ziel ingezet voor de SP. Naast actief bestuurslid was hij ook webmaster van de SP afdeling Schijndel en sinds enige tijd SP regiovertegenwoordiger Noord Brabant (zuid Oost).  Daarnaast was Barend zeer actief in de afdeling Schijndel en één van de kartrekkers in diverse campagnes.  Het bestuur, fractie en de SP leden respecteren zijn besluit.  En spreken  onze dank uit en wensen wij d'n Barend (en zijn vrouw Lucille) een mooie toekomst...

Bestuur, fractie en SP leden

Peter van Boxtel zal tijdens de raadsvergadering van 21 juli de vrijgekomen plaats van Barend overnemen

Reactie toevoegen

U bent hier