h

Coaltiepartijen maken er een "kermis" van.

16 september 2016

Coaltiepartijen maken er een "kermis" van.

Foto: sp

 Ondertussen is het weer "kermis" in Schijndel. De initiatiefnemers van het burgerinitiatief "kermis terug op de markt" willen hun voorstel op de raadsagenda van 29 september indienen. Het college van B en W stelt dit ook voor, maar stelt ook voor dat de initiatiefnemers in de gelegenheid krijgen, om hun plan in de commissievergadering van 22 september te mogen presenteren.... Prima zou je zeggen.....  Maar nu komt het: de Oppositiepartijen SP en Hart voor Schijndel zijn VOOR en de coalitiepartijen CDA DORP/ABS en Pvda (alleen onder bepaalde voorwaarde wel in de commissie) zijn TEGEN. Die willen het meteen in de Raad hebben.  Dan heb je er als initiatiefnemers er maanden hard aangewerkt, dan geven deze partijen (die overigens heel hard roepen dat burgers meer zouden moeten participeren) nul op hun rekest, als ze het officieel willen presenteren en toelichten.  Zo ga je in de ogen van de SP niet om met je burgers!

Reactie toevoegen

U bent hier