h

SP Actief op Boschwegse Mert

11 september 2016

SP Actief op Boschwegse Mert

In een stralend zonnetje, waren ze er weer!!  Ditmaal waren onze SP vrijwilligers op de Boschweg in Schijndel. Op de "Boschwegse Mert" werd ook dit keer, net als op Hartemert, aandacht gevraagd voor het NationaalZorgFonds.  En met succes... naast veel sympathie van de voorbijgangers, werden er dit keer ruim 200 handtekeningen opgehaald.  Een mooi resultaat..

Foto: SP

Foto: SP
Naast Schijndelse SPers waren er ook weer SP leden uit Veghel aanwezig. Het blijkt wel weer, dat de samenwerking tussen de leden in de drie gemeentes, optimaal is. Dat beloofd veel goeds voor de verkiezingscampagne..

Reacties

Aandachtig heb ik de debatten in de 2e kamer gevold en ik sta volledig achter het zorgplan de SP. Enkele jaren geleden kwam Henk van Gerven al met dit plan bij een bijeenkomst van de Hypofyse stichting. Nu krijgt de SP steeds meer aandacht van de media zoals gisteren bij Paul. Door het slap verhaal van de door de Mark Rutten gehersenspoelde Diederik glijd de PvdA nog meer het ravijn in. Ik wens Emile en aanhang veel succes. Cor van Alphen

Reactie toevoegen

U bent hier