h

Onze Topper op één....?

22 november 2016

Onze Topper op één....?

Nu hadden de meeste verwacht dat er een kennismaking zou komen met mij als  lijsttrekker.  Nou mooi niet.... Iedereen kent me nu wel z'on beetje. Ik heb al in alle kranten, websites, folders  gestaan. Ik wil het hebben over al die andere toppers.  Al die enthousiaste SP-ers  die de afgelopen maanden in de weer zijn geweest en niet altijd in de publiciteit stonden. Of het nu ging om folderen in de wijken, huis en huis aanbellen en met mensen in gesprek gaan,  posters plakken, borden plaatsen. Telkens konden we een beroep op hun doen. En dan die SP-ers die van heinde en verre kwamen om ons te ondersteunen.  Voor  al die mensen maak ik een diepe buiging. Dat zijn de SP-ers die in mijn ogen het verdienen om op één te staan. Zonder hen was ik nergens.  En het is voor mij een grote eer  (en ik ben supertrots) dat ik lijsttrekker mocht  zijn en dat ik samen met al mijn "kameraden" een fantastische campagne heb mogen voeren.  Dank hiervoor.

Reactie toevoegen

U bent hier