h

Nationaal Zorgfonds Actiedag. Ga mee!

29 januari 2017

Nationaal Zorgfonds Actiedag. Ga mee!

Op zaterdag 18 februari is er op het Malieveld in Den Haag,  een actie dag van het Nationaal Zorgfonds.  U kunt gratis mee! SP Meierijstad zorgt voor vervoer naar deze actiedag.  We hopen dat er veel mensen vanuit Meierijstad mee willen gaan. Met een hoge opkomst geven we een duidelijk signaal af, dat we afwillen van het eigen risico en de macht van de zorgverzekeraars.  Alle mensen, die al hadden aangegeven het zorgfonds te ondersteunen, worden persoonlijk benaderd om mee te gaan.  Nog geen steun betuigt of nog niet benaderd, geen probleem! U kunt zich opgeven (of voor meer informatie)  via onze afdeling,  op telefoonnummer 073-5430460 of via mail meierijstad@sp.nl 

https://nationaalzorgfonds.nl/agenda/nationaal-zorgdebat

Reactie toevoegen

U bent hier