h

SP Congres: "pak de macht"

15 januari 2017

SP Congres: "pak de macht"

Foto: SP

(foto) Leden SP Meierijstad aanwezig op het congres

'Wie de sociale kiezer wil mobiliseren, houdt niet berekenend de kaarten tegen de borst, maar biedt een echte en eerlijke keuze. Wie de neoliberale rovers wil bestrijden, hijst niet bij voorbaat de witte vlag van overgave.  Wie rechtse Rutte uit het torentje wil jagen, solliciteert niet stilletjes als zijn linkse lakei. Als progressief Nederland Rutte uit het torentje wil, dan moeten we vóóraf eerlijk en
duidelijk zijn. Dan werken we samen om de VVD na 15 maart buitenspel te zetten. Vandaag zetten wij de eerste stap: Wij spreken vandaag met elkaar af: aan een kabinet met de VVD, doet de SP niet mee.' Met die woorden sloot Emile Roemer het XXII SP-congres af.  Lees hieronder de gehele toespraak van Emile Roemer.
https://sp.nl/nieuws/2017/01/toespraak-emile-roemer-we-maken-sp-groot-en-rutte-klein

Reactie toevoegen

U bent hier