h

veel enthousiasme op de markt

11 maart 2017

veel enthousiasme op de markt

De afgelopen dagen waren onze actieve SP-leden te vinden op de markten in Sint Oedenrode, Veghel en Schijndel.  Actief naar de bevolking toe,  om de "zwevende" kiezer te bereiken. Met als boodschap, waarom het zo belangrijk is om a.s. woensdag te gaan stemmen en dan natuurlijk op de SP.  Op de zaterdagmarkt in Schijndel, zorgen onze SP-leden voor live muziek.  Dit zorgde voor een gezellig sfeertje in het centrum en op de omliggende terrassen.  Ruim 600 folders werden er verspreid, ondersteund met o.a. tomaatsponsjes en liters tomatensoep. Resultaat werd er zeker geboekt. Diverse "zwevende kiezers" werden ervan overtuigd, dat een stem op de SP meer dan de moeite waard is

Foto: SP
.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier