h

breaking news: Oude Hoevenbraak blijft behouden

3 mei 2017

breaking news: Oude Hoevenbraak blijft behouden

Foto: mooischijndel

Fantastisch nieuws: Huis en Erf heeft vandaag officieel bevestigd, aan de bewoners van de oude Hoevenbraak, dat hun huizen worden gerenoveerd en niet worden gesloopt. Huis en Erf: "Uit onderzoek is gebleken dat de bewoners graag in de woningen wonen en dat er geen directe noodzaak is om de woningen te slopen"  Huis en Erf verbindt hieraan de conclusie, om de woningen te renoveren, zodat ze nog tien minste 25 jaar mee kunnen.

De SP is zeer verheugd met het nieuws, samen met de bewoners, heeft de SP Schijndel een jarenlange strijd gevoerd om woningen te behouden.  Tonnie Wouters: " De aanhouder wint. Mijn felicitaties gaan uit naar al die mensen in de Oude Hoevenbraak, die vastberaden waren in de strijd. En met succes, loon naar werken krijgen. hun huizen blijven behouden!!"   Wouters voegt daar nog aan toe: Het mooie is ook, dat een karakteristiek stukje Schijndel, met veel cultuurhistorie behouden blijft"

Dat er iets te vieren valt, spreekt voor zich. Binnenkort zal de SP dit heugelijke nieuws, op gepaste wijze, met de bewoners vieren. Daar volgt later meer niews over..

In de bijlage, de nieuwsbrief van Huis en Erf.

 

Reactie toevoegen

U bent hier