h

Pakken wat je pakken kan...

10 maart 2018

Pakken wat je pakken kan...

Herinnert u het zich nog? In 2008 moesten de banken met miljarden van ons geld gered worden. De bankiers pakten wat ze pakken konden, de samenleving betaalde de rekening.

Voor de ING-baas telt dat allemaal niet. Hij denkt verder te gaan waar zijn voorgangers gebleven waren: hij krijgt een salarisverhoging van 50% en wil drie miljoen euro gaan verdienen.  SP leider Lilian Marijnissen:

Nu vraagt deze bankier om begrip. Ik dacht het niet! Op 23 april moeten de aandeelhouders goedkeuring geven aan het salaris van dit graaigeval. Als de minister nog niet heeft ingegrepen dan ga ik langs. Als de ING-baas echt meent zichzelf te moeten verrijken dan zal ik hem hoogstpersoonlijk uitleggen dat we dat niet pikken. En ik hoop dat u er ook bent.

Samen maken we een vuist tegen de pakken wat je pakken kan mentaliteit. Aanpakken deze wereldvreemde bankiers. Doet u ook mee? Meld u dan nu aan!

Doe mee

Reactie toevoegen

U bent hier