h

Tijd voor Rechtvaardigheid

23 augustus 2018

Tijd voor Rechtvaardigheid

15 september is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging. Het bleek het begin van een gigantische crisis. U weet vast nog hoe het verliep. De bankiers hadden gegokt, de samenleving verloren. 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Want is het rechtvaardig dat multinationals miljarden cadeau krijgen, terwijl agenten en leraren moeten vechten voor een beetje waardering? Is het rechtvaardig dat het eigen risico blijft stijgen, terwijl zorgverzekeraars miljarden reserves hebben? En is het rechtvaardig dat de grootste bedrijven ons land vervuilen en u de rekening daarvoor moet betalen?

Het is tijd voor rechtvaardigheid! En daarom start onze Lilian Marijnissen op 15 september een nieuw initiatief. Een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Eentje die swingt, lacht, strijdt en inspireert. Van woede én van hoop. Lilian zal met haar Rede voor Rechtvaardigheid op 15 september voorop gaan en laten zien wat we samen kunnen betekenen.

Manifestatie

Op 15 september organiseert de SP een grote manifestatie in het centrum van Rotterdam. Op deze zaterdag houdt Lilian een grote toespraak, haar Rede voor Rechtvaardigheid. Ze zal daar vertellen wat haar drijft om dagelijks te knokken voor een andere samenleving en hoe die samenleving eruit kan komen te zien. Daarnaast kan je genieten van muziek, cabaret en tal van andere sprekers.

Wat?               Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid

Waar?             Centrum Rotterdam

Wanneer?       15 september: ontvangst vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur en is rond 15.30 uur afgelopen.  

Voor meer informatie:  via telefoon 073 5430460 of  meierijstad@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier