h

De energierekening moet omlaag

24 januari 2019

De energierekening moet omlaag

De Consumentenbond berichtte afgelopen maandag dat de energierekening dit jaar maar liefst 290 euro hoger uitvalt. De SP opende een week geleden een Meldpunt Stijgende Energierekening en sindsdien staat het roodgloeiend.

In slechts één week kwamen er bijna duizend meldingen binnen, mensen die hun energierekening met tientallen procenten zien stijgen en zich afvragen waar ze dit van moeten betalen

Dit kabinet Rutte zit er duidelijk alleen maar voor grote bedrijven zoals Shell en niet voor mensen. Grote vervuilers worden ontzien, terwijl huishoudens de rekening moeten betalen. Dat moet anders! Wij willen dat de energierekening omlaag gaat en dat grote bedrijven hun eerlijk deel gaan betalen.

Het is tijd voor rechtvaardigheid.  Doet u met ons mee?

Ik doe mee!

Meldpunt Stijgende Energierekening

Reactie toevoegen

U bent hier