h

BEHOUD INFORMATIEVOORZIENING IN HUIS-AAN-HUISBLADEN

15 juli 2019

BEHOUD INFORMATIEVOORZIENING IN HUIS-AAN-HUISBLADEN

Foto: SP
Wekelijks publiceert de gemeente in de huis-aan-huis bladen berichten over verleende en aangevraagde vergunningen voor de inwoners. Uit bezuinigingsoverweging wil de gemeente deze informatievoorziening schrappen. In de praktijk betekent dan dat deze informatie op internet moet worden opgezocht.

Dat is niet altijd even handig. De SP vindt dat er goede service en informatievoorziening aan de inwoners verleend moet worden.

Daarom heeft de SP samen met de PvdA een amendement ingediend waarin gevraagd wordt om de informatievoorziening in de huis-aan-huisbladen niet te schrappen. Gelukkig was de meerderheid het met ons eens en werd het amendement aangenomen met 22 van de 35 stemmen.

Reactie toevoegen

U bent hier