h

Worden we samen High in Meierijstad?

10 oktober 2019

Worden we samen High in Meierijstad?

Een coffeeshop mag er van het college en de raad niet komen in Meierijstad.  Maar blijkbaar worden er andere manieren gevonden om toch samen High te worden in onze gemeente. Want middels een raadsinformatiebrief worden we in kennis gesteld van het besluit van het college, om te gaan deelnemen aan het Van Gogh Nationaal Park.

“Een sterk merk” zo lezen we. Bedoeld als vliegwiel voor de gezamenlijke integrale ontwikkeling van natuur, landschap, cultuur en regionale economie. Maar het is dus geen museumlandschap, lezen we dan. Maar een samenwerkingsconcept. Met als basis de waarden waar Van Gogh voor stond: experimenteel en non-conformistisch, verbeeldingskracht, passie voor natuur en landschap, liefde voor het alledaagse en de ploeterende mens.

Ofwel – lezen we dan verder - een verbindende Brabantse aanpak gericht op High Tech, High Green en High Social. Met andere woorden: we moeten er High van worden.

En misschien is die geestes-toestand ook wel de reden voor het feit, dat we dus gaan deelnemen aan een Nationaal Park, dat geen park is. Snappen we ook het wenkend perspectief. Dat dan tienduizend euro mag kosten. Een koopje toch om lekker High door het leven te gaan? En klare taal, daar heb je dan geen oog meer voor als je lekker High aan het vliegwielen bent.

Reactie toevoegen

U bent hier