h

SP hulpdienst blijkt bereikbaar

15 april 2020

SP hulpdienst blijkt bereikbaar

Foto: SP
Problemen met verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie? De SP afdeling Meierijstad heeft een eigen Hulpdienst waar je terecht kan met allerlei vragen en problemen. Onze Hulpdienst geeft je informatie en advies en wijst je, indien nodig, de weg naar mensen die je verder kunnen helpen. Deze service is gratis en voor iedereen. Aarzel dus niet als je denkt een helpende hand nodig te hebben.  In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is er t/m 28 april geen vrij  inloopspreekuur. De hulpdienst blijft wel op andere manieren bereikbaar.:

Telefonisch:

(073) 543 04 60 (Schijndel en Sint Oedenrode)

06-22983628 (Veghel) 

Via mail   : meierijstad@sp.nl

Of via de post: Andoornstraat 5 5482 PB Schijndel.

Reactie toevoegen

U bent hier