h

Dat verdient iets Lekkers....

12 mei 2020

Dat verdient iets Lekkers....

Foto: SP

Vandaag, dinsdag 12 mei, is het de “Dag van de verpleging”.

Daarom trakteren wij onze zorgmedewerkers onder het motto: “de zorg verdient meer dan alleen applaus” en ze daarmee een hart onder de riem steken. Want zeker in deze tijd van coronacrisis wordt er veel gevraagd van zorgverleners. Er worden lange dagen gemaakt, soms met gevaar voor eigen gezondheid. Een kleine blijk van waardering voor deze “helden” lijkt ons dan ook zeker op zijn plaats. Bij diverse instellingen in Meierijstad, bezorgen we vandaag iets lekkers, voor bij de koffie/thee. Onze steun en aandacht hebben ze zeker verdiend.

E e t    s m a k e l i j k

We willen nu de zekerheid van het kabinet dat de zorg straks niet opnieuw de klappen gaat opvangen als er naar verwachting weer bezuinigd gaat worden op de overheidsuitgaven. Zoals enkele jaren gelden het geval was, toen het kabinet Rutte-Asscher hard bezuinigde op de zorg, waardoor bijna 80.000 zorgverleners hun baan kwijt raakten. Waarvan we nu dus beseffen hoe hard we ze nodig hebben.Daarom zijn we een petitie gestart, die online gesteund kan worden via

www.beloondehelden.nl 

Reactie toevoegen

U bent hier