h

huurders krijgen ook 45 euro kado

6 november 2020

huurders krijgen ook 45 euro kado

Foto: SP

Gisteren werd duidelijk dan ook huurders van een woning van voor 1977 ook 45 euro kado gaan krijgen. In de raadsvergadering kreeg de SP dit antwoord op onze vragen van de wethouder. Een tegoedbon om bewoners te stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. Wat tegelijkertijd zorgt voor meer comfort in de woning. Gelijke monniken, gelijke kappen, voor eigenaren en huurders!

De wethouder benadrukte dat het initiatief en de fianciering vanuit de centrale overheid komt. Meierijstad sluit hierop aan. Het vervolg is dat deze regeling ook voor huurders gaat gelden. En zo hoort het ook. Zie ook;

https://meierijstad.sp.nl/nieuws/2020/10/discriminatie-van-de-huurders

Reactie toevoegen

U bent hier