h

Gemeente zegt nee

9 april 2021

Gemeente zegt nee

Foto: SP

De gemeente wil de ‘groenrenovatie’van de Michiel de Ruyterstraat niet heroverwegen. Wij hadden hierom gevraagd naar aanleiding van klachten van de bewoners.

Vandaag kregen we antwoord op de door ons gestelde vragen. Onderaan dit artikel kunt u de letterlijke antwoorden lezen. De gemeente is van mening dat er voldoende gelegenheid was voor de bewoners om mee te praten. Daar denken wij anders over. Via een brief konden bewoners zich aanmelden voor een werkgroep. Daar reageerden 4 personen op die allemaal op de oneven nummers van de straat wonen. Terwijl met name de eerste twee pleintjes (even nummers) grondig zijn aangepakt!!!! En ja, dan is er officieel de mogelijkheid geweest voor bewoners om mee te praten. Maar de gemeente had beter haar best moeten doen om de bewoners van de pleintjes erbij te betrekken.

Hopelijk krijgt de raad nog de kans om dit recht te zetten. Hart heeft ook vragen gesteld. In 2017 stemde de raad unaniem in met een initiatiefvoorstel. Bij een herinrichting van straten mogen bewoners gezamenlijk, onder begeleiding zelf de herinrichting ontwerpen. Zij vragen het college of er gehandeld is volgens het door de raad aangenomen besluit. We houden u op de hoogte.

Reactie toevoegen

U bent hier