h

openbare avond met.......Emile Roemer

16 oktober 2021

openbare avond met.......Emile Roemer

Foto: SP

Op donderdagavond 21 oktober organiseert de SP in Sint-Michielsgestel een openbare politieke avond met als gastspreker Emile Roemer, oud fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer en onlangs voorgedragen als nieuwe commissaris van de Koning  (eh... Gouveneur) in Limburg. Roemer zal spreken over de politieke situatie in Nederland en de bijzondere rol en positie en rol van de SP daarin.  Wat is eerlijke politiek en waar zit Nederland op te wachten?

Als plaatselijke initiatiefnemer voor deze avond zal ook Peter Kradolfer spreken. Peter is al jaren lid van de SP en wil samen met grote groep SP-ers  uit Sint Michielsgestel dat de SP ook een grotere rol gaat spelen in hun gemeente. Wat zijn de mogelijkheden voor de SP om een actieve afdeling te worden? En welke burgers in Sint-Michielsgestel willen daar hun steentje aan bijdragen?

U bent allen van harte welkom

Tijdstip: donderdagavond 21 oktober 20:00 uur, inloop vanaf 19:30

Plaats: Den Durpsherd, Kerkwijk 61 Berlicum

Voor informatie:

Peter Kradolfer 

tel: 0622789606

E-mail: peter.kradolfer@outlook.com

Reactie toevoegen

U bent hier