h

Ruud Merks gekozen als lijsttrekker

9 november 2021

Ruud Merks gekozen als lijsttrekker

Foto: SP

Afgelopen woensdag 10 november heeft de algemene ledenvergadering van de SP haar kieslijst van  1 t/m 50 vastgesteld.  Ruud Merks, de huidige fractievoorzitter in de gemeenteraad, werd gekozen als lijsttrekker.

Ruud Merks (53 jaar) is zeker geen onbekende in de politiek. Ruud, al 20 jaar raadslid voor de SP, was al eerder lijsttrekker voor de SP, tijdens de herindelingsverkiezingen in 2016, en voorheen in de gemeente Schijndel (2014)

Ruud is in het dagelijks leven taxi-chauffeur en vader van twee kinderen (Elle 22 en Tom 20) 

Ik ben trots op onze verkiezingslijst, een vertrouwde top drie, vernieuwde top tien, evenwichtige top vijftig. En heel bijzonder is dat we hebben iets meer vrouwen (26) dan mannen (24) op onze lijst. Met deze enthousiaste groep ben ik ervan overtuigd dat we een mooie uitslag gaan halen. Voor een eerlijke samenleving, waarbij we menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit, hoog in  het vaandel hebben”

TOP   10

Ruud Merks                      Schijndel

Kees van Limpt                 Veghel

Tonnie Wouters                 Schijndel

Marieke Broekmeulen       Sint Oedenrode

Geert Kloosterman           Eerde

Jeanette Verbakel            Sint Oedenrode

Guido Tubbing                 Veghel

Bart Blommers                 Veghel

Tom Liebrecht                  Schijndel

Tom Merks                       Schijndel

Reactie toevoegen

U bent hier