h

Kom gezellig tomaat happen

25 februari 2022

Kom gezellig tomaat happen

Met live muziek van Les Gens

Zin in een gezellig avondje (onder het genot van een drankje en….. tomaathapjes) dansen, swingen of gewoon verhalen ophalen?  Dat kan!  Speciaal voor u, hebben wij (SP) een leuke band weten te strikken.

Foto: les gens / les gen

Les Gens is een formatie waarin Jan Willems (uit Schijndel), Henk Donkers, Nico van der Heijden, Marion Vermeltfoort, Anitra Mathijsen en Jan Willems (uit Veghel) musetjes, klezmer, swingnummertjes, polkas, chansons, Hollands repertoire, Amerikana , Zuid-Amerikaanse nummers en strijdliederen, eigenlijk alles wat hen samen leuk lijkt, ten gehore brengen.

Grand-Café "De Hopbel"  Kloosterstraat 1, 5481 BE Schijndel

Vrijdag 4 maart vanaf 20.30 uur (toegang gratis)

Consumpties voor eigen rekening. SP verzorgt gratis (tomaat) hapjes

Reactie toevoegen

U bent hier