h

wateroverlast julianapark

11 november 2022

wateroverlast julianapark

Foto: SP

De gemeente wil de komende jaren diverse evenementlocaties verduurzamen.  Ook het Julianapark is in beeld. We mogen er dus vanuit gaan, dat deze locatie vaker als evenemententerrein gebruikt gaat worden. In het Julianapark wil de gemeente stroom- en watervoorzieningen aangaan brengen.  Dat is een mooi streven. Op het hoofdveld van het Julianapark zal de aanvoer van een watervoorziening niet het probleem zijn, maar juist de afvoer het (grond)water. We zien dat dit veld regelmatig (gedeeltelijk) blank staat en dan onbruikbaar is. Als SP zijn wij van mening, als je deze locatie toch gaat aanpakken, zorg dan ook meteen voor een goede drainage. Zodat evenementen "gewoon" kunnen doorgaan, en niet afgelast hoeven te worden ivm wateroverlast. De SP fractie heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B. en W. of ze bereid zijn om een vorm van drainage aan te brengen.

Reactie toevoegen

U bent hier