h

Beruchte kruising Floralaan Schijndel (1)

5 februari 2024

Beruchte kruising Floralaan Schijndel (1)

Foto: SP

Binnenkort staat de herinrichting van de Floralaan in Schijndel op de planning om opnieuw ingericht te gaan worden. "Pakken ze dan nu meteen ook de kruising Floralaan/Boschweg/Mandelalaan eindelijk aan?  Is een veel gehoord geluid dat je hoort van weggebruikers. Deze kruising staat bekend als berucht, zeer onoverzichtelijk en gevaarlijk. Regelmatig gebeuren hier verkeersongelukken. En nog vaker bijna ongelukken. Voor de SP-fractie reden om aan de bel te trekken;....  onder het motto. "Werk met werk maken".

Geacht college,

De Floralaan in Schijndel staat op de planning om opnieuw ingericht te gaan worden. Ik heb hierover de volgende vragen;

  1. Wanneer worden de werkzaamheden gestart?
  2. Bent u het met mij eens dat de kruising Floralkaan/Boschweg een gevaarlijke onoverzichtelijke kruising is? Mede door het verkeer vanuit en naar de Mandelalaan en het verkeer wat o.a. naar de Action gaat.
  3. Zo ja, wordt genoemde kruising dan ook meteen verkeersveiliger gemaakt?
  4. Zo nee, waarom niet?

Met vriendelijke groet,  Tonnie Wouters (SP fractie)

zie 

https://www.tvschijndel.nl/22934-weer-aanrijding-tussen-fietser-en-auto-...

Reactie toevoegen

U bent hier