h

Beruchte kruising actie actie!

13 april 2024

Beruchte kruising actie actie!

Foto: SP

DEZE  KRUISING HEEFT OP HET GEMEENTEHUIS GEEN PRIORITEIT.

Met het ophangen van een spandoek vandaag proberen we de beruchte kruising opnieuw onder de aandacht te brengen. En we staan hierin niet alleen.

Huis aan huis hebben we de mening van bewoners van de wijken Grevekeur en Zeeheldenwijk gevraagd. Een overgrote meerderheid is het met ons eens. Het opnieuw inrichten van de Floralaan is een uitgelezen kans om ook het kruispunt aan te pakken. Dus veiliger maken. Maar op z'n minst overzichtelijker te maken.

Foto: SP

Hopelijk komen ze op het gemeentehuis tot inkeer. Dat er tot nu toe geen geld voor dit kruispunt is gereserveerd, is een gezocht argument. Wanneer je dit kruispunt als prioriteit ziet, is er zeker geld te vinden. Verkeersveiligheid dient altijd prioriteit te zijn.

Wij gaan ervoor.

Reactie toevoegen

U bent hier