h

Bart Blommers

Ik ben geboren in Schijndel (Boschweg). Ik ben getrouwd met Neeltje, samen hebben wij een dochter genaamd Aukje (17) Uit een eerder huwelijk hebben vijf kinderen, waarvan mijn oudste dochter drie kinderen heeft en wij inmiddels dan ook opa en oma zijn.

Voorheen heb ik vanaf 1996 een eigen schildersbedrijfje gehad, nu ben ik inmiddels gepensioneerd en kan ik mijn dagen indelen samen met mijn Neeltje. Mijn hobby is toch wel hoofdzakelijk muziek maken daarlangs gaan we samen graag een dobbertje uitgooien.

Sinds mijn pensioen heb ik vele commissies opgezegd en verlaten. Vooral eerst was ik ambassadeur bij LBV waarbij ik ook in de landelijke pensioencommissie zat voor mijn branche de schilders.

Daarvoor heb ik nog mogen proeven aan het Ledenparlement bij de FNV, waar ik overigens daar voor nog diverse functies heb bekleed.

Echter nu ik gepensioneerd ben heb ik niet veel om handen betreft deze zaken. Ik ben al enige tijd lid van de SP Meierijstad, heb vijf jaar terug ook op de lijst gestaan voor de Gemeenteverkiezingen.

Mijn grote drijfveer is toch wel het sociale aspect zeker door de jaren heen gezien het feit dat er wel wat valt te halen links en rechts.  Juist omdat er veel onrechtmatige zaken gebeuren jegens de bevolking, dat doet mij zeer als ik dit allemaal hoor en zie. Daar valt echt wel een slag te halen, ook betreft de sector cultuur draag ik een warm hart toe. Vele muzikanten en of artiesten hebben het de laatste jaren zeer moeilijk. Dat maakt het dat ik middels de SP Meierijstad voor deze mensen zal gaan staan en zal proberen het voor allen het leven aangenamer te maken

 

U bent hier