h

Folder WIJ SP

6 februari 2010

Folder WIJ SP

Met veel enthousiasme zijn leden van de Schijndelse SP begonnen met de folder WIJ SP.
Hier kunt u de folder als pdf-bestand downloaden

Ander bouwprogramma nodig

In deze folder staat een stukje over het bouwprogramma dat onlangs is vastgesteld. Een bouwprogramma waardoor er
minder huizen gebouwd gaan worden. Tevens worden er minder betaalbare huizen gebouwd. Dit bouwprogramma moet worden teruggedraaid

Eindelijk starterlening

Tonnie Wouters vertelt over de moeizame weg om Schijndels starters een goedkopere hypotheek te geven. Tot twee keer toe stemden de andere partijen tegen een voorstel van de SP om dit te regelen. Toen de SP een derde voorstel aankondigde, kwam de wethouder met een vrijwel identiek voorstel. Nu vier jaar later stemden de andere partijen wel voor. Wouters vindt dat die partijen onze jongeren daarmee 4 jaar tekort gedaan hebben.

Geen behoefte aan praatclubje

Ruud Merks legt nogmaals uit dat de SP geen behoefte heeft aan een praatclubje over het theater. In 't Spectrum kan je de blauwe zaal eenvoudig aanpassen. Daarmee kan je klaar zijn, voordat de speciale commissie in november uitvergaderd is. Merks vindt dat je NU iets moet doen voor onze verenigingen.

Zuinig op erfgoed

Gerard van Kaathoven constateert dat er afgelopen jaren behoorlijk wat erfgoed is verdwenen. Van Kaathoven vindt dat je in een dorp dat door oorlogsgeweld zo veel heeft geleden, extra zuinig moet zijn op wat je nog hebt.

Inspraak moet

Kim van Delft vraag zich af waarom de andere partijen zo bang zijn om de bevolking een stem te geven bij besluiten die hen aangaan. Dit naar aanleiding van de verplaatsing van zowel de Regenboogschool als van de Vossenberg. Dit kan en moet beter, aldus van Delft

Er valt iets te kiezen

Ger Wouters geeft het advies om op 3 maart op een partij te stemmen, waar u buiten verkiezingstijd ook nog wat aan hebt. En dat het veel gemakkelijker is een keuze te maken tussen de partijen, als je kijk naar wat zij hebben gedaan.


 

Hier kunt u de folder als pdf-bestand downloaden
Hier gaat u naar de speciale pagina over de folder WIJ SP

 

U bent hier