h

Wateroverlast tuinen Ketelven en Mergelven

8 maart 2011

Wateroverlast tuinen Ketelven en Mergelven

Al meer dan drie jaar zijn er aan het Ketelven en het Mergelven problemen met de verwarming en warmwatervoorziening. De bewoners zijn – met steun van de SP – bezig om Woonbelang en de warmteleverancier Ecomaat zover te krijgen om de zaak in orde te brengen. Maar dit is nog steeds niet gelukt.
Wateroverlast Ketelven-Mergelven

Nu komt er voor een aantal bewoners weer een nieuw probleem bij: Wateroverlast in de tuinen bij regen. Hier hadden een aantal bewoners al eerder over geklaagd, maar Woonbelang neemt de problemen weer niet serieus. Afgelopen weken was het weer raak: Na forse regenval stond het hele gangpad achter de huizen blank, inclusief de tuinen tot en met soms de schuren. Zie hiervoor ook de foto’s.
Stoepen onder waterSchuur met water
Er is weer een bericht naar de heer Stas, directeur van Woonbelang uitgegaan met het verzoek het probleem op te lossen.

Update 8 maart 2010

De heer van Ooijen projectleider vastgoed bij Woonbelang schrijft als reactie op de klacht in een mail: “Het wateroverlast in de brandgangen wordt dit jaar (voor de volgende natte periode) aangepakt. Hierover wordt de wijk nog nader bericht zodra we meer informatie hebben het tijdstip van uitvoering.”
De bewoners hopen dat Woonbelang nu zijn afspraken gaat nakomen.

U bent hier