h

Goed gesprek met direkteur Huis en Erf

7 mei 2012

Goed gesprek met direkteur Huis en Erf

Onze voorzitter Tonnie Wouters heeft afgelopen vrijdag een goed gesprek gehad met de nieuwe direkteur van Huis en Erf, Marcel Meulen. Er is gesproken over het zo genoemde vernieuwd onderhoudsABC en het nieuwe incassobeleid. Over enkele weken komt er duidelijkheid.

Volgens de nieuwe direkteur is op de ledenvergadering gezegd dat het onderhoudsABC in januari is ingegaan. En dat het in rekening brengen van een glasverzekering en het serviceabonnement voor het ontstoppen van het riool in juni ingaat. Hij snapt dat er onduidelijkheid is ontstaan over de genoemde data, maar kan daar nu niets aan veranderen. Hij is wel begonnen met al de verschillende huurcontracten na te kijken. Er zijn bijvoorbeeld huurders die betalen voor de glasverzekering, vele ook niet. De verschillen in de huurcontracten komen boven tafel. Daarna krijgen alle huurders van Huis en Erf, dus ook de ruim 500 bezwaarmakers, bericht. En dan wordt duidelijk of Huis en Erf het ingezette vernieuwd onderhoudsABC ook door zal zetten. Of niet....

De direkteur zei ook toe dat hij het nieuwe incassobeleid opnieuw zal bekijken. De manier waarop het nu uitgevoerd wordt, is zeker niet de beste manier. Ook hierover over enkele weken nader bericht. Hopelijk wil en kan de nieuwe direkteur de slechte besluiten voor de huurders die door de vorige interim direkteur zijn ingevoerd weer terugdraaien. En wordt er weer ingezet op de Sociale Bouwvereniging Huis en Erf.

 

gesprek huis en erf

 

U bent hier