h

Oproep klachten over zorghulpmiddelen

27 januari 2017

Oproep klachten over zorghulpmiddelen

Voor levering (lenen, huren of kopen) en onderhoud van hulpmiddelen voor mensen met een - tijdelijke dan wel chronische - handicap kunt u terecht bij verschillende thuiszorgleveranciers. In bepaalde gevallen kunnen de kosten worden gedeclareerd bij de gemeente of zorgverzekeraar.

Via de hulpdienst van de SP hebben wij gehoord dat dit niet altijd naar wens verloopt. Om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie horen wij graag uw ervaringen. Indien nodig kunnen wij hierop actie ondernemen.

Bent u zelf, of kent u iemand die gebruik maakt van deze diensten, en wilt u uw bevindingen met ons delen, neem dan contact met ons op:

SP Hulpdienst Meierijstad
Andoornlaan 5
5482PB Schijndel
tel: (073) 543 04 60 / 06-22983628

Email: Meierijstad@sp.nl

Reacties

Goededag,

Mijn moeder van 85 gaat 1 keer in de week naar de dagbesteding in het spectrum dat kost per keer 16 euro en 4 euro voor de taxi, hiervoor heeft zij bijzondere bijstand 3 maanden gehad in 2016 . Eind december 2016 hebben wij een nieuwe aanvraag ingediend en tot op de dag van vandaag nog geen antwoord gehad....wel een schrijven dat het ivm de fusie allemaal wat langer duurt. Ondertussen gaat ze wel iedere week en betalen wij de dagbesteding omdat zij er geen ruimte voor heeft. dus al bijna 6 maanden geen antwoord op deze aanvraag bijzondere bijstand. groeten Gitte Heijkoop

SP raadslid Kees van Limpt heeft dit inmiddels aangekaart in de raad. 

Reactie toevoegen

U bent hier