h

Avontuurlijk SPelen

Wat we ook doen: het belang van gewone mensen staat altijd voorop. In de zorg, op het werk en in de buurt. Bij alles wat we doen zijn we 100%
sociaal. Dat maakt de SP anders dan andere partijen. Te vaak worden onze voorstellen weggestemd uit partijpolitieke overwegingen.

De grote speeltuin is helaas een goed voorbeeld. Niet het belang van spelende kinderen stond voor partijen voorop, maar dat het een voorstel van de SP was is de reden dat de grote speeltuin er nooit is gekomen.
Ons initiatief en aanbod om avontuurlijke speelplekken samen met andere mede te financieren met het geld dat we gespaard hebben voor een speeltuin is na zes jaar eindelijk geaccepteerd!!!

"DE WOESTE WEIDE" MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR SP SCHIJNDEL WERD OP
4 JUNI GEOPEND

4 juni 2014

De Woeste Weide is geopend !!!

Vandaag is "De Woeste Weide" geopend. Dat is de naam van de mede door SP Schijndel mogelijk gemaakte avontuurlijke speelplek.

Lees verder
29 mei 2014

Uitnodiging: Opening Avontuurlijke Speelplek 4 juni

Woensdag 4 juni zal de mede door SP Schijndel mogelijk gemaakte Avontuurlijke Speelplek worden geopend.

Lees verder
19 mei 2014

Opening Avontuurlijke Speelplek 4 juni

De mede door SP Schijndel mogelijk gemaakte Avontuurlijke Speelplek wordt op 4 juni feestelijk geopend. Details over deze opening volgen later op o.a. deze site.

Lees verder
18 april 2014

Avontuurlijke Speelplek valt nu al in de smaak.

De mede door SP Schijndel mogelijk gemaakte Avontuurlijke Speelplek in de wijk Grevekeur begint vorm te krijgen.

Lees verder
9 april 2014

Aanleg Avontuurlijke Speelplek gestart !

Gisteren is eindelijk de eerste schop in de grond gegaan voor de Avontuurlijke Speelplek.
Na vele jaren waarin de SP altijd is blijven geloven in, en is blijven werken naar een goede afloop zijn gisteren de eerste werkzaamheden begonnen voor deze Speelplek op het terrein grenzend aan het Veronicapark en de Baselaarshoef in de wijk Grevekeur.

Lees verder
25 maart 2013

Inloopmiddag/avond avontuurlijk spelen, druk bezocht

Uitdagende natuur waarin kinderen vrijuit kunnen spelen biedt ontelbaar veel spelmogelijkheden. Hutten bouwen, bomen klimmen, over de heuvel rennen, beestjes zoeken, fantasiespel of gewoon lekker chillen. Het is natuurlijk ook een schatkamer aan onderwijsmogelijkheden. Buiten natuurlessen in plaats van binnen. Het ligt zomaar voor het oprapen. Afgelopen woensdag, vond de inloopmiddag/avond plaats, waarin de plannen voor de realisatie van een avontuurlijke speeltuin werden gepresenteerd. Deze dag werd druk bezocht en de bezoekers (jong en oud) waren enthousiast over de plannen. Hieronder een foto impressie.

Lees verder
19 maart 2013

Eindelijk avontuurlijk spelen

Het gaat er dan toch van komen. In de wijk Grevekeur wordt er oa met financiële steun van de plaatselijke SP afdeling een avontuurlijke speelplek aangelegd.
Veel kinderen vinden buiten spelen fijn. En al helemaal als dit in een natuurlijke omgeving, dicht bij huis kan. Daarom is er nu een plan om op het trapveldje achter het Lidwinapark een natuurlijke speelplek te maken.

Lees verder
24 juli 2010

Dubbele agenda wethouder Roozendaal bij aanvaarden Avontuurlijk Spelen?

Het accepteren van het SP aanbod om drie avontuurlijke speelplekken te betalen wordt door burgemeester en wethouders al bijna een jaar lang vooruitgeschoven. Al bijna een jaar lang wordt de SP aan het lijntje gehouden en dat terwijl de partij €30.000,- wil uittrekken om Avontuurlijk Spelen mogelijk te maken.

Lees verder
24 juni 2010

Cadeau voor Schijndelse kinderen

Het moet niet gekker worden. Het afdelingsbestuur van de SP wil voor Schijndelse kinderen drie avontuurlijke speelplekken realiseren. We zijn nu bijna 1 jaar verder en nog heeft het college van B&W geen antwoord gegeven dat zij namens de kinderen het cadeau zal aanvaarden.

Lees verder
19 februari 2010

Probleem bij aanvaarden aanbod drie extra plekken voor Avontuurlijk Spelen

Na meerdere keren aandringen, heeft de SP vandaag na ;n half jaar reactie gekregen op het aanbod om €30.000,- ter beschikking van de gemeente te stellen, zodat er drie plekken zodanig ingericht kunnen worden om Avontuurlijk Spelen mogelijk te maken."Eindelijk reactie," verzucht Tonnie Wouters. En zij gaat verder: "Maar het is wel een heel vreemde reactie op ons aanbod..."

Lees verder

Pagina's

U bent hier