h

Nieuws uit 2015

19 december 2015

Keiharde bezuinigingen treffen beschermd wonen in Schijndel

De SP fractie heeft vandaag meteen aan de bel getrokken, door een verontrustend artikel in het Brabants Dagblad. Hierin wordt gemeld dat Reinier van Arkel stopt met beschermd wonen voor psychiatrische patiënten in Schijndel.

Lees verder
10 december 2015

Actie in Oude Hoevenbraak

Foto: SP Schijndel

Een grote meerderheid van de huizen in de Oude Hoevenbraak en de Deken Baekersstraat hebben de poster 'SLOPEN BEZOPEN' voor het raam hangen!

Duidelijk, toch !!!

Lees verder
30 november 2015

SP Meierijstad op Congres XXI

Foto: SP

Afgelopen weekend werd het 21ste SP Congres gehouden. Naast de nieuwe resolutie 'We gaan het doen!' die werd aangenomen, werden nieuwe partijbestuurleden gekozen, nam Jan Marijnissen afscheid als partijvoorzitter en werd Ron Meyer verkozen als nieuwe voorzitter.

En natuurlijk was er ook een mooie afvaardiging uit Meierijstad op dit Congres!

Lees verder
26 november 2015

Ron Meyer in Meierijstad

Foto: Willem van Meurs

Gisteravond kwamen SP afdelingen uit Uden, Veghel en Boxtel naar Schijndel om kennis te maken met kandidaatvoorzitter Ron Meyer.

Lees verder
24 november 2015

Thema-avond Zorg: Succes!

Foto: Barend Hoogteijling

De gisteravond in Sint-Oedenrode gehouden avond over de zorg en de plannen die de SP daarmee heeft waren een groot succes.

SP Tweede Kamerlid Henk van Gerven legde de plannen duidelijk uit en er was veel inbrengen vanuit het publiek waardoor er boeiende discussies kwamen over het huidige zorgstelsel en de toekomst voor het zorgstelsel
zoals de SP die ziet.

Lees verder
20 november 2015

SP motie aangenomen: Podiumaccommodatie weer in beeld

Er komt een onderzoek naar een podium-accommodatie in Schijndel. Met een ruime meerderheid (alleen Dorp/ABS stemde tegen) ging de gemeenteraad akkoord met een motie van de SP waarin het college wordt verzocht om serieus onderzoek te gaan doen naar de haalbaarheid van een podiumaccommodatie in Schijndel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier