h

Nieuws uit 2008

30 december 2008

Huis&Erf beschaamt vertrouwen huurders Oude Hoevenbraak

Het comié LEVENDE GECHIEDENIS heeft twijfels bij de betrouwbaarheid van verhuurder Huis en Erf. In een folder in de wijk worden enkele voorbeelden genoemd waaruit blijkt dat de informatie van de bouwvereniging inderdaad niet al te betrouwbaar is. Een ernstige zaak, als je de verhuurder niet op haar woord kunt vertrouwen

Lees verder
3 december 2008

Goede woningen gebruikt voor oefening brandweer

Twee leegstaande huizen in de Lindenstraat zijn onlangs voor de tweede keer gebruikt om de brandweer in te laten oefenen. Het gaat om woningen in de wijk die de bewoners als beschermd dorpsgezicht willen zien. In plaats van zuinig te zijn op deze huizen laat Huis en Erf ze leeg staan en nu dan ook vernielen door er de brandweer in te laten oefenen.

Lees verder
13 november 2008

Hulzenbraak 3: opschieten

Meerdere partijen vinden dat b en w snel op Huzenbraak 3 aan het bouwen moet gaan. Ook daar is de SP het roerend mee eens.

Lees verder
13 november 2008

Betaalbare woningen, en snel…

Diverse partijen vinden dat er snel betaalbare woningen moeten komen. Zowel voor starters als voor ouderen. Dat vinden zij nu, maar als het er op aan komt, dan stemmen dezelfde partijen anders.

Lees verder
23 oktober 2008

Reactie op aanvraag sloopvergunning twee woningen

Het comité LEVENDE GESCHIEDNIS heeft bij zowel Huis&Erf als bij de gemeente aan de bel getrokken. Dit is nodig ook. Want zij hadden gehoord dat de bouwvereniging een sloopvergunning heeft aangevraagd voor twee huizen in de Lindenstraat. Als dit waar is, dan is het geheel in tegenstelling tot eerdere afspraken.

Lees verder
12 juli 2008

Spandoek gestolen, dus een nieuw opgehangen

Onverlaten hebben het spandoek in de Lindenstraat van de huizen gehaald en meegenomen.
Dit spandoek is gestolen

Lees verder

Pagina's

U bent hier