h

Nieuws uit 2007

23 december 2007

Het is goed wonen in de oude Hoevenbraak

Op en onderzoek onder medebewoners zijn veel enthousiaste reacties zijn binnen. Mensen vinden het fijn wonen in de 'oude Hoevenbraak'.

Lees verder
22 november 2007

Oude Hoevenbraak: prachtwijk - krachtwijk

Enkele leden van de SP doen onderzoek in hun wijkje, bij wijze van spreken bij hun buren. De oude Hoevenbraak is een bijzonder wijkje.

Lees verder
17 november 2007

Podium Schijndel snel gerealiseerd?

Het voorstel van de SP om snel met een voorstel te komen zodat de Schijndelse verenigingen snel een podium op Schijndelse maat krijgen is door de raad verworpen.

Lees verder
2 november 2007

Podium moet snel gerealiseerd worden

Ruim 6 jaar geleden heeft de Schijndelse gemeenteraad besloten dat er een podiumaccomodatie moet komen. Op Schijndelse maat, die ook gebruikt kan worden door de Schijndelse verenigingen. Hans Brus deed het aanbod dit te betalen. Ondanks dit aanbod zijn de initiatiefnemers en gemeente in de praktijk geen milimeter gevorderd bij de realisatie.

Lees verder
5 oktober 2007

Geen prestatieafspraken gemeente met Huis&Erf

De conclusie van Nellie Oomen is helder: 'hier is geen sprake van prestatieafspraken. Het is allemaal veel te weinig concreet. Je kunt hooguit spreken van een intentieovereenkomst.'

Lees verder
6 juni 2007

Hulpinformatiedienst SP Veghel: Tekortkomingen in toewijzingsbeleid Woonbelang Veghel

De hulpinformatiedienst van de SP Veghel heeft de afgelopen maanden diverse meldingen gekregen van teleurgestelde en soms boze woningzoekenden in Veghel die geconfronteerd worden met een weinig transparant toewijzingsbeleid van sociale huurwoningen door Woonbelang Veghel. Burgers die als ‘urgente gevallen’ om een betaalbare sociale huurwoning vragen voelen zich niet altijd serieus genomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier